Вистинскиот

Џон Марс

Сакам книги

2017

299 ден.

Цена на печатено издание: 420 ден.

Страници од печатеното издание:350

Опис на книгата :Share

Малку плунка на чепкалка за уво, тоа е сè што треба. Еден брз тест на ДНК за да се најде совршениот партнер – оној за кого сте генетски создадени. Декада откако научниците откриваат дека секој има еден ген што му е заеднички само со една друга личност на светот, милиони веќе го имаат направено тестот, очајни да пронајдат вистинска љубов. Сега, уште пет души го наоѓаат својот Спој. Но дури и сродните души имаат тајни. А некои од нив се пошокантни – и посмртоносни – од други… Што ако дознаеш дека Вистинскиот за тебе всушност е сериски убиец? Или што ако дознаеш дека Вистинскиот за тебе веќе е женет и има деца? До каде се оди за вистинска љубов и колку може да биде силна таа вистинска љубов кога делиш ген со некого? Ова е еден различен психолошки трилер, уникатна книга што загарантирано ќе ве држи во неизвесност до самиот крај.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата

[email protected]

Mnogu dobra kniga

[email protected]

Premnogu dobra!!!