Писма до некого и до никој друг

Тон Телехен

Сказнувалка

2022

400 ден.

Цена на печатено издание: 800 ден.

Страници од печатеното издание:330

Опис на книгата :Share

Во „Писма до некого и до никој друг“, Тон Телехен смислува свет во кој земните суштества може да испратат писмо до Сонцето (и да им биде одговорено); свет во кој може да се испрати писмо до друго писмо и каде што доволно е нешто да се напише за тоа да стане стварност. Непредвидливите приказни, дополнети со префинетите илустрации на Џесика Алберг, ги освојуваат читателите од сите возрасти.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата