Последниот аманет на Пандора Ничота

Љубен Конески

Македоника

2022

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:0

Опис на книгата :Share

,,Преку ,,сторијата,, за малата Влаинка Пандора Ничота и нејзиното семејство, се расплетуваат балканските распетија, преселби, војни, несреќи и разделени семејства. Низ романот ве води вечната потрага по сопствениот идентитет, родната земја и јазикот кој е нашата вистинска татковина,,

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата

[email protected]

одлична книга.