Кој сакаш да бидеш?

Карло Фрабети

Сказнувалка

2022

225 ден.

Цена на печатено издание: 450 ден.

Страници од печатеното издание:108

Опис на книгата :Share

Ева има дванаесет години, многу е љубопитна и има безброј неодговорени прашања. Но... што ако одговорите не се тие што се навистина важни?

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата