Мрежа

Сара Алегрини

Сказнувалка

2022

225 ден.

Цена на печатено издание: 450 ден.

Страници од печатеното издание:242

Опис на книгата :Share

Ноќе низ шумата одекнува само шушкање, нешто налик на човечки пискот, и забрзаното срцебиење на Даниел, на Магдалена и на Елија. Во нивните глави безмилосно рие едно исто прашање: како завршија таму - сами? Две очи кришум ги гледаат од зад дрвјата и тие секое утро наоѓаат белешка со задача... Дали ќе се спасат, ако ги извршуваат наредбите?

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата

[email protected]

Прекрасна книга за читање на тинејџери!