Начин на љубење

Валтер Уго Мае

Артконект

2021

190 ден.

Цена на печатено издание: 230 ден.

Страници од печатеното издание:118

Опис на книгата :Share

„Начин на љубење“ е необична книга со приказни кои ни даваат можност повторно да го погледнеме светот низ детски очи. Приказните на Валтер Уго Мае може да се читаат и како бајки за возрасни и како раскази за млади читатели, избегнувајќи ги жанровите низ еден необичен светоглед во кој фантазијата и реалноста не само што се преплетени, туку и не може да постојат една без друга.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата