Стаклени сенки

Милчо Мисоски

Антолог

2020

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:56

Опис на книгата :Share

Поезијата на Мисоски не се чита брзо и лакомо, туку трпеливо и полека. Не се чита одеднаш, туку песна по песна. Ви препорачувам да прочитате по една песна на ден, но читајте ја наглас и повторете ја повеќе пати, како молитва меѓу две трепнувања, како мантра, лозинка за други димензии, како рецепт препишан од доктор. Снежана Стојчевска

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата