Графити

Вера Лилчиќ

Антолог

2020

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:50

Опис на книгата :Share

106 ГОДИНИ Светилката свети млечна. Да знаете, јас сум вечна: 106 години ќе доживеам, Крајот на светот ќе го преживеам!

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата