За сите деца

Вера Лилчиќ

Антолог

2020

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:82

Опис на книгата :Share

Песни за деца што ги кажуваат првите зборови до деца што одат на училиште, а од перото на баба Вера Лилиќ. Тука се сите овошја, зеленчуци, витамини и вкусни плодови. Тука се сите животни од зоолошката градина и од шумата. Тука се сите годишни времиња и промени на природата. Тука се сите детски универзуми: родителите, игрите, другарствата, симпатиите, занимациите и првите оцени. Ова се песни за сите деца што растат и се радуваат!

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата