Тапија од животот

Сања Атанасовска

Македоника

2017

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:

Опис на книгата :Share

„Тапија од животот“ е збирка поезија со 54 песни. Станува збор за лирика, за песни во кои се третира љубовта како вечна тема, меѓучовечките односи, животот и неговата смисла, пријателствата. Песните се пишувани во последните неколку години. Во нив има автобиографски елементи и се пишувани претежно во прво лице едница.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата