Вистината за Прохор Пчињски

Ставре Џиков

Македоника

1990

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:

Опис на книгата :Share

Објективизирана историска биографија за македонскиот манастир Свети Отец Прохор Пчињски. Минатото и сегашноста на судбината на манастирот дадени во автентична историска светлина.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата