10 рани

Розита Христовска

Македоника

2015

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:

Опис на книгата :Share

Секој во животот поминал низ некое премреже, ја почувствувал опачината на животот. Токму тоа е темата на десетте животни приказни во збирката раскази “10 Рани”. Секоја сличност со вистинските настани и личности е случајна, затоа што тагата, маката, болката... немаат име.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата