Тибам штркот

Зоран Спасов Sоф

Македоника

2008

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:0

Опис на книгата :Share

Задолжителна лектира за секој млад човек кој планира да му ја ”здувне” од земјава. Ептен задолжителна и за оние што планирале да ”киднат”, а немале... три точки...

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата