Бед инглиш

Дарко Митревски

Македоника

2008

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:0

Опис на книгата :Share

Дарко е наш човек кој замина да живее во Америка. Таму и се напишани овие шармантни и луцидни прозни пејсажи од неговата нова средина, како Дарко и Америка се сретнаа, се разбраа или не се разбраа.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата