И ѓаволот чита пРада

Рада Петрушева

Македоника

2013

Цена на печатено издание: 0 ден.

Страници од печатеното издание:0

Опис на книгата :Share

Мајсторски раскажани и споени во едно, исечени фрагменти од животот. Сплет на минато и денес, прикажани низ една подотворена врата која Рада ни ја подотвори овозможувајќи му на  секој да ѕирне во срцето на оваа прекрасна жена-борец.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата