Единаесет ирски поети - избор од современата ирска поезија

Група автори

ПНВ Публикации

2016

150 ден.

Цена на печатено издание: 290 ден.

Страници од печатеното издание:177

Опис на книгата :Share

Книгата претставува избор од современата ирска поезија што на македонските читатели им овозможува увид во современите поетски текови. Збирката е двојазична, на англиски и македонски.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата