Шеснаесет бугарски поети - избор од современата бугарска поезија

Група автори

ПНВ Публикации

2017

150 ден.

Цена на печатено издание: 290 ден.

Страници од печатеното издание:149

Опис на книгата :Share

Книгата претставува избор од современата бугарска поезија што на македонските читатели им овозможува увид во современите поетски текови.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата