Цимет

Ребека Таири

ПНВ Публикации

2020

100 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:64

Опис на книгата :Share

„Ова е книга за светот надвор и неговото прекршување од нашите внатрешни огледала. За луѓето што се сами среде толпа, за оние што живеат со мирисот на сеќавањата, впечатливи и интензивни како мирис на цимет. Нежно, исповедно, лирично, интимно и топло писмо...“ ̶ Јулијана Величковска.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата