Слова за свети Климент Охридски

Димитар Пандев

ПНВ Публикации

2017

200 ден.

Цена на печатено издание: 500 ден.

Страници од печатеното издание:158

Опис на книгата :Share

Зборникот текстови „Слова за свети Климент Охридски“ претставува збирка пригодни текстови пишувани и јавно говорени на повеќе собири, и тоа: Одбележувањето 1100 годишнината од упокојувањето на свети Климент Охридски, Чествувањето на денот на словенската писменост и други слични јубилеи во периодот од мај 2015 до мај 2017 г.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата