Орла и други раскази

Ги де Мопасан

ПНВ Публикации

2016

120 ден.

Цена на печатено издание: 250 ден.

Страници од печатеното издание:110

Опис на книгата :Share

Фантастично парче готски хорор! Прекрасна збирка раскази, што го сублимира творештвото на Мопасан, на тема: мистерија и натприродно.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата