Мемоари за болниот ум. Зависност

Бошко Ангеловски

ПНВ Публикации

2019

150 ден.

Цена на печатено издание: 290 ден.

Страници од печатеното издание:180

Опис на книгата :Share

Возбудлив еротски роман напишан во стилот на Чарлс Буковски. Главниот лик е депресивен човек во зрели години што својата депресија ја лечи со зависност од секс. Оваа книга претставува продолжение на романот „Мемоари за болниот ум. Разоткривање“

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата