Мемоари за болниот ум. Разоткривање

Бошко Ангеловски

ПНВ Публикации

2016

150 ден.

Цена на печатено издание: 290 ден.

Страници од печатеното издание:143

Опис на книгата :Share

Возбудлив еротски роман напишан во стилот на Чарлс Буковски. Главниот лик е депресивен млад човек што својата депресија ја лечи со зависност од секс.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата