Очудувања #3

Група автори

Бегемот

2019

100 ден.

Цена на печатено издание: 150 ден.

Страници од печатеното издание:73

Опис на книгата :Share

Во „Очудувања #3“ ви ги претставуваме: Ѕвездан Георгиевски, Ѓоко Здравески, Тони Миленковски, Владимир Плавевски, Владимир Мартиновски, Иван Шопов, Ѓорѓи Крстевски, Ненад Јолдески, Наташа Сарџоска, Андреј Ал-Асади, Сања Михајловиќ-Костадиновска, Билјана Ѓонеска.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата