Крадец на колачиња

Џерис О. Авад

Сакам книги

2013

249 ден.

Цена на печатено издание: 320 ден.

Страници од печатеното издание:175

Опис на книгата :Share

Ова е книга која вреди секој да ја има во својата домашна библиотека за да може да посегне по неа секогаш кога ќе почувствува дека губи дел од човечното во себе… Може да ја чита буквално секој читател од најрана, па до најстара возраст. Приказните се прилично едноставни, како да ги слушате од дете, а сепак сложени и тешки, како да ги раскажува најголемиот мудрец на светот. Совет: имајте шамиче во близина кога ќе ја читате оваа книга. Да, длабоко вистинити, страшно тешки и сериозно блиски до секој од нас, овие приказни имаат голема моќ да изнудат солза и од најсилните…

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата

[email protected]

Добра книга