Единствен матичен број

Ацо Гогов

Антолог

0

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:94

Опис на книгата :Share

„Субјектите, сведени на матични броеви и фотографии за лични карти и понатаму ќе ги раскажуваат своите приказни.“ „Благодарение на Единствен матичен број добиваме спокојни читателски средби со топлиот и непосреден раскажувачки глас на Гогов.“

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата