Зајдисонце

Катерина Џатева

Антолог

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:160

Опис на книгата :Share

Една млада девојка сака да заигра во ритамот на музиката, но се впушта и во ритамот на страста. Амбициозната Кармен се запишува на часови по танцување кај шармантниот и неодолив Соф. Отсуството на својот свршеник Ник го користи за да го разбуди својот талент за танцување без притоа да биде свесна дека судбината ѝ наметнува будење на љубовта што била затрупана од општеството. Кармен и Соф се впуштаат во љубовна афера што има облик на секаков вид романса освен на краткотрајна афера. Сплет на мисли, сплет на чувства што ечат од главата на неверната жена. Интересен спој на еден маж што не сака да сака и една жена што се плаши да сака и да биде сакана.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата