Исконска тага

Ања Кузмановска

Антолог

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:64

Опис на книгата :Share

„Ања Кузмановска има само 18 години, ама исконската тага што ја носи нејзината поезија ме увери дека младоста сè уште им пее на боговите, се расправа со постоењето, патува низ безвременоста да стигне онаму од каде што тргнала, во сопственото срце, во страста да се стихува животот“. Александар Русјаков

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата