13

Жарко Кујунџиски

Антолог

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:144

Опис на книгата :Share

Книгата 13 е скапоцена збирка од 15 раскази. Секое дело е ново изненадување. Високиот квалитет на расказите е потврден со тоа што половинта се наградени на литературни конкурси, а другата половина се избрани во голем број антологии во светот и во Македонија.

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата