Шепотот на мислата во ноќта

Зоре Џингова

Антолог

99 ден.

Цена на печатено издание: 200 ден.

Страници од печатеното издание:64

Опис на книгата :Share

„Поезија, јасна и разбирлива, читлива, наизглед разбранувана, но со вистинско естетско ниво и беспрекорна внатрешна кохезија, поезија која смирува и бранува во исто време“. - Милка Тримчевска „Читајќи ги стиховите на поетесата Зоре Џингова, чиниш нурнуваш во длабочините на тајната посакуваност на љубовта“. - Кристина Башовска

Оценки и коментари :

Просечна оценка за книгата